Keysms for brukere
Ofte stilte spørsmål
Kan jeg selv velge avsendere på meldingene?
Olav Øyen avatar
Skrevet av Olav Øyen
Oppdatert over en uke siden

Man kan bruke både alfanumerisk og numerisk avsender. Alfanumerisk vil da være inntil 11 bokstaver (Særnorske tegn som æøå støttes ikke).

Som numerisk støttes kun eget mobilnummer. Ved bruk av teksbasert avsender må disse godkjennes av Keyteq på forhånd.

Ved bruk av eget mobilnummer som avsender trenger du kun bekrefte på din egen mobil.

Bruker man kun API, kan Keyteq foreta denne godkjenningen ved at mottatt kode og mobilnummer oversendes.