Tidsstyrt SMS
Olav Øyen avatar
Skrevet av Olav Øyen
Oppdatert over en uke siden

Du vil bli ferdig med dagens oppgaver fortest mulig. Selv om du skal gi en beskjed kl 18 trenger det ikke være nødvendig å måtte være på nett akkurat der og da. Med KeySMS kan du sende ferdig dine meldinger dager, uker og måneder i forkant.

Ved hjelp av enkel datostyring velger du når du vil at meldingen skal sendes ut. Når du trykker "Send senere" legges meldingen klar, og sendes ut akkurat når du har ønsket. Effektivt og enkelt.

Med datostyrt utsending kan du legge klar så mange meldinger du ønsker. Send morgendagens kundemeldinger kvelden før, så har du bedre tid om morgenen.